Online diensten

Onze kerkdiensten zijn online te volgen via deze website (u vindt ze hierboven), via Kerkdienstgemist (live) en via de Kerkomroep (alleen geluid, beeld alleen na afloop).

Er zijn verschillende manieren om een dienst ‘live’ of later op een door uzelf gekozen tijdstip te beluisteren of bekijken. Hieronder leest u hoe.

Met een computer, via de website kerkdienstgemist.nl

Voor het weergeven van de live uitzending zoekt u de dienst op de website en klikt u op de afspeelknop. Er zijn ook mogelijkheden om te beluisteren of om de dienst te downloaden.

Via een iPad of Android apparaat met de Kerkdienstgemist app

Installeer de Kerkdienstgemist (Android, Apple IOS)  app.  Start de app en volg de instructies. U kunt in de Kerkdienstgemist app zoeken naar ‘Middelburg’ en dan de Nieuwe Kerkgemeente selecteren. Drukt u op het sterretje bovenaan in beeld, dan komt de kerk in de opgeslagen lijst met kerken te staan. Handig voor een volgende keer.

Op een televisietoestel

Als u thuis internet heeft is het meestal mogelijk om de diensten op uw televisietoestel te bekijken.

Met een Kerkwebradio (alleen als het niet anders kan)

De Kerkwebradio (KWR) is een kastje dat via een telefoonlijn of internetverbinding werkt en waarmee kerkdiensten beluisterd kunnen worden. De KWR kost 25 euro per kwartaal. Via de telefoonlijn geeft deze ontvanger momenteel veel storingen. Er is een mogelijkheid om deze aan te sluiten op een kastje dat van het mobiele netwerk gebruik maakt. Hiervoor is een extra abonnement van 10 euro per maand nodig. Meer informatie is te verkrijgen bij het kerkkantoor van de PGM of bij de heer Corstanje, tel 629448. Heeft u de beschikking over internet, dan is het aan te raden om een van de andere genoemde mogelijkheden te gebruiken.